Malay – Lembaran Fakta COVID-19

Sila klik link-link di bawah untuk memuat turun lembaran fakta. Untuk memuat turun semua lembaran fakta, sila klik “muat turun semua.”

Pencegahan COVID-19 Lembaran fakta ini menjelaskan langkah-langkah yang anda boleh lakukan untuk mencegah penyebaran COVID-19.
Fakta-fakta tentang COVID-19 Lembaran fakta ini menjelaskan fakta-fakta tentang COVID-19 yang anda perlu ketahui.
Pengendalian COVID-19 Lembaran fakta ini menjelaskan langkah-langkah yang harus anda lakukan sekiranya anda menghidapi penyakit COVID-19 atau mengesyaki bahawa anda dijangkiti wabak COVID-19.
COVID-19 bagi golongan ibu mengandung Lembaran fakta ini menjelaskan bagaimana COVID-19 akan menjejaskan kesihatan anda jika anda mengandung atau merancang untuk menjadi hamil.
COVID-19 bagi kanak-kanak yang berumur 3 hingga 6 tahun Lembaran fakta ini dapat membantu kanak-kanak yang berumur 3 hingga 6 tahun dalam memahami maklumat penting tentang COVID-19
COVID-19 bagi kanak-kanak yang berumur 6 hingga 12 tahun Lembaran fakta ini dapat membantu kanak-kanak yang berumur 6 hingga 12 tahun dalam memahami maklumat penting tentang COVID-19
COVID-19 bagi remaja yang berumur 13 hingga 18 tahun Lembaran fakta ini dapat membantu remaja yang berumur 13 hingga 18 tahun dalam memahami maklumat penting tentang COVID-19.