Shqip – Faktet e COVID-19

Shqip

Klikoni në linket më poshtë per te shkarkuar faqet e detajuara me fakte. Per te shkarkuar te gjitha faqet, klikoni ne “Download All.”

Parandalimi I COVID-19 Kjo liste me fakte do te shpjegoje se si ju mund te ndihmoni ne parandalimin e perhapjes se COVID-19
Rreth COVID-19 Kjo liste me fakte do te shpjegoje cfare ju duhet te dini rreth COVID-19
Te perballojme COVID-19 Kjo liste me fakte do te shpjegoje cfare ju duhet te beni nese semureni me COVID-19, ose nese keni dyshime se jeni prekur nga COVID-19
COVID-19 dhe shtatzania Kjo liste me fakte do te shpjegoje menyrat se si COVID-19 ndikon tek ju nese jeni shtatzene, ose nese po planifikoni te mbeteni shatzene
COVID-19 per 3-6 vjecaret Kjo liste me fakte do te ndihmoje 3-6 vjecaret te kuptojne te dhenat e rendesishme rreth COVID-19
COVID-19 per 6-12 vjecaret Kjo liste me fakte do te ndihmoje 6-12 vjecaret te kuptojne te dhenat e rendesishme rreth COVID-19
COVID-19 per 13-18 vjecaret Kjo liste me fakte do te ndihmoje 13-18 vjecaret te kuptojne te dhenat e rendesishme rreth COVID-19